Stay tune for more exiting news and update!

Best Quality Coffee Beans Provider

Aku Suka Kopi
Coffee Roastery

Coffee is More Than Just a Drinks

Here in ‘Aku Suka Kopi’, we believe that coffee means more than just a mere drinks. Coffee may literally make a person’s day better.

To know more, visit and subscribe to our Youtube Channel. 

Our Best Seller | Featured Products

Pernah tak korang ada terfikir nak setup coffee shop?

Bersama dengan Akusukakopi kami menyediakan servis A-Z bagaimana untuk dirikan satu cafe yang kukuh dan stable

πŸŒ• Barista training
πŸŒ• OEM Coffee Beans
πŸŒ• Kitchen/Bar layout
πŸŒ• Coffee Machine & Grinder
πŸŒ• SOP & Recipe
πŸŒ• Admin, HR & Finance

If korang ada soalan berkenaan dengan setup coffee shop boleh dapatkan consultation dari kami dengan kerjasama @businesssynergy.my @aimanhakimnordin

#akusukakopi #coffee
...

Serving Sumatra Gayo Batin Baru in the hopper today.

Sweet guava and apricot with white grape, super nice with milk.

Also, we have Bali Kintamani and India Karnataka in other two grinders.

New operating hours :
Selasa - Sabtu
9pagi - 6petang

Ahad & Isnin
TUTUP TUTUP TUTUP
...

6 JUN 2022 / 1443H

Merafak sembah dan setinggi-tinggi ucapan tahniah di atas Hari Keputeraan Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong pada tahun ini.

#HariKeputeraan #DaulatTuanku #akusukakopi
...

Ada tiga pilihan biji kopi untuk hari ini!

Bali atau Brazil atau Gayo?

Pssstttt : kita dah open 8am-5pm tau, Selasa hingga Ahad.
...

Dengan kesempatan ini ASK Team ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiliftri kepada semua ✨

Kami memohon maaf jika ada tersalah atau silap selama ini, semoga kita dapat meyambut dengan selamat dan tenang bersama keluarga tercinta

Raya pun raya juga, kopi secawan dulu gang. Jangan lupa tag ASK bila minum kopi tu 😁

#Aidilfitri #hariraya #akusukakopi
...

✨⚠️Promosi Balik Kampung! ⚠️✨

Boleh dapatkan Singe Origin Beans dengan potongan harga promosi sempena Raya ini di ASK Cafe.

Dan banyak lagi Promosi Kaw Kaw yang korang boleh dapatkan! πŸ€‘

πŸ“ 13, Jalan Astaka M U8/M, Bukit Jelutong, 40100 Shah Alam, Selangor

Jumpa korang di kedai ya! πŸ˜β˜•οΈ

#coffeebeans #akusukakopi
...

Sempena bulan Ramadan ni kami bersama menjayakan program Ramadan Relief kerjasama bersama @hayratreliefmy @makan.buzz @seismiktv & usimofficial dalam memberi makanan secara percuma kepada komuniti di kawasan Kuala Lumpur

Marilah bersama kita dalam berkongsi rezeki bersama komuniti yang terdekat dengan kita.

Kalau bukan kita siapa lagi?

#ramadan #ramadankareem #giving
...

Interested?
Shop This Coffee Bean Collections!

“Good ideas start with brainstorming. But great ideas start with a coffee.”

Interested?
We Have More For Us to Offer

“Good ideas start with brainstorming. But great ideas start with a coffee.”

cropped-cropped-ASK-LOGO-ROUND-IG-OUTLINED-1-1-01.png

Let's Have A Coffee.

ASK Roastery

13, Jalan Astaka M U8/M, Bukit Jelutong, 40150, Shah Alam, Selangor